НЛБ haPPy картичката

Двоен cashback на НЛБ haPPy картичката со сите пазарења во Ист Гејт Мол до 31 Октомври!

За секое плаќање со НЛБ haPPy картичката во продавниците во Ист Гејт Мол сите корисници на оваа картичка ќе уживаат во бенефитот на двојниот поврат на средства, односно ќе заштедуваат двоен кеш бек при секое купување во трговскиот центар.

Од своето отворање, Ист Гејт Мол донесе врвни брендови за мода, убавина и технологија и постави високи стандарди за квалитет. Импресивната листа на продавници и услуги постојано расте, па не е изненадување што е најдобро оценет трговски центар во анкетите за задоволството на купувачите.

Партнери на НЛБ haPPy картичката!

НЛБ haPPy картичката може да се користи во повеќе од 220 продавници во Ист Гејт Мол кои претставуваат повеќе од 350 брендови на површина од 160.000 m2.

Партнерската мрежа на haPPy картичката брои над 300 трговци и преку 1.000 продажни локации на водечки трговски брендови во Република Македонија.

Сè уште немате НЛБ haPPy картичка?

Не пропуштајте да аплицирате во експозитурите на НЛБ Банка или во продажните салони на Нептун!

Двоен КЕШБЕК
со секоја трансакција